Magyar táskák a világmárkák közt

kamujanos.jpg

Az Ezerből egy heti podcast következő vendége Kamu János, a Blázek&Anni Kft tulajdonosa Pécsről.

- Most Pécsen vagyok, a Blázek és Anni Kft-nél Pécsett. Beszélgetőtársam Kamu János, akitől mindjárt meg is kérdezem. hogy ki Blázek és ki Anni, mert ez már nagyon régóta érdekel.

- A cég alapítói, akik közül Anni sajnos már nincs köztünk.

- Mit kell róluk tudni?

- Bőrdíszművesek voltak, és a rendszerváltozás idején döntöttek úgy, hogy vállalkozást alapítanak. Először két kis üzlettel indították, és folyamatosan nőttek ki magát a jelenlegi cég.

- Amikor bejöttem hozzátok, láttam is nagyon sok táskát, úgyhogy sajnáltam is, hogy nem hoztam magammal egy csomó készpénzt, amit gond nélkül el tudnék szórni nálatok. Miket gyárt a cég, és mi az, amiben egyediek vagytok?

 

Hogy miként indult egy kisvállalkozás és hogyan tör a világmárkák közé?  Minden, amit a bőrdíszmű szakmáról tudni akart, de eddig még nem volt alkalma senkitől megkérdezni!

Ezeket megtudhatja a podcast adásból:

https://soundcloud.com/user-465969871/ezerbol-egy-elek-adam-marketing-prezident-0

Megnézheti a YouTube csatornán

https://www.youtube.com/watch?v=u8zqc1nLC1Y

 

Hallgassa meg János történetét!

Minden pénteken Ezerből egy heti podcast!

Tartson velem! Simon Ildi

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ezerbolegy.blog.hu/api/trackback/id/tr3116329330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ezerből Egy

Életútinterjúk magyar vállalkozókkal arról, hogyan indultak el, mit értek el, mire használják a vállalkozásuk adta lehetőséget. Szabadság ez vagy sem? Szerencse volt vagy szorgalom? Hogyan viszonyulnak hozzájuk a családtagjaik, a barátaik, az alkalmazottaik? Mit tanulhatunk tőlük?

süti beállítások módosítása