Az első három év kőkemény meló

adam2.jpg

 Az Ezerből egy heti podcast következő vendége Elek Ádám, a Marketing Prezident tulajdonosa.

- Elek Ádámmal beszélgetek, a Marketing Prezident tulajdonosával. Ádám, most azt tervezed, hogy .támogatni fogod a százhalombattai kézilabdacsapatot. Neked fontos a sport, a kézilabda?

- Igen, a kézilabda oylan sport, amit most már inkább nézni szeretek, mint játszani. Szentendrén az általános iskolában ez volt az első sport, amivel megismertettek, tehát hamarabb ismerte, mint a focit. A kézilabda aztán teljesen elhalt az életemben, és maradt a kosárlabda és a foci.

 - Az előző vendégemtől azt a kérdést kaptuk, hogy mi volt az a pillanat, amikor a vállalkozásod átfordult sikeressé, de előtte beszélj arról kicsit, hogy mi az a Marketing Prezident.

 

Hogy Ádám vállalkozásai mikor és hogyan lettek sikeresek? Mi történt egyik nagy ötletével, az óriás billiárddal?

Ezt megtudhatja a podcast adásból:

https://soundcloud.com/user-465969871/ezerbol-egy-elek-adam-marketing-prezident-0

Megnézheti a YouTube csatornán

https://www.youtube.com/watch?v=GvsJBPMV__E

Hallgassa meg Ádám történetét!

Minden pénteken Ezerből egy heti podcast!

Tartson velem! Simon Ildi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ezerbolegy.blog.hu/api/trackback/id/tr8516329058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ezerből Egy

Életútinterjúk magyar vállalkozókkal arról, hogyan indultak el, mit értek el, mire használják a vállalkozásuk adta lehetőséget. Szabadság ez vagy sem? Szerencse volt vagy szorgalom? Hogyan viszonyulnak hozzájuk a családtagjaik, a barátaik, az alkalmazottaik? Mit tanulhatunk tőlük?

süti beállítások módosítása