A vállalkozók mentora

oliver1.png

Az Ezerből egy heti podcast következő vendége Knirsch Olivér, az Opticont Könyvelőiroda tulajdonosa.

- Most Olivérrel üldögélek együtt, az Opticont Könyvelőiroda megálmodójával, tulajdonosával, gurujával. Most éppen szervezetfejlesztést tartok nálatok, te miért tartod fontosnak, hogy erre pénzt meg időt áldozz, éppen így december tájékán?

- Az, hogy éppen decemberben csináljuk ezt, annak az az egyszerű oka, hogy így a jövő évet már egy hatékony szervezettel tudjuk kezdeni. Azt gondolom, hogy minden szervezet életében vannak olyan időszakok, amikor újra kell gondolni, vagy azért, mert új piaci kihívások előtt áll, vagy mert olyan személyi változások történtek, ami ezt indokolttá tesz.

- Nekem egy könyvelőirodáról mindig számítógépeket vadul csapkodó hölgyek és hatalmas aktahegyek szoktak eszembe jutni, és nem egy ilyen dinamikus cég, mint a tiétek. Szerintetek miben vagytok mások?

 - Az emberközpontúságban. Az nagyon szomorú, ha egy könyvelőirodáról ez jut eszedbe, valójában a könyvelőnek a vállalkozásokért, a tulajdonosért kell dolgoznia. Tehát nekem ez a szakma az emberről, a vállalkozóról szól.

 

Hogyan építi Olivér mások vállalkozását? Mi akart lenni kisgyermekkorában, és hogy oldja meg négy gyermek mellett, hogy a feleségével közös cégét sikerre vitte?

Ezt megtudhatja a podcast adásból:

https://soundcloud.com/user-465969871/ezerbol-egy-knirsch-oliver-opticont-konyvelo-iroda

Megnézheti a YouTube csatornán

https://www.youtube.com/watch?v=dr3Pbeqd-ts

Hallgassa meg Olivér történetét!

Minden pénteken Ezerből egy heti podcast!

Tartson velem! Simon Ildi

 

 

 

 

 

https://soundcloud.com/user-465969871/ezerbol-egy-knirsch-oliver-opticont-konyvelo-iroda

 

https://www.youtube.com/watch?v=dr3Pbeqd-ts

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ezerbolegy.blog.hu/api/trackback/id/tr1016329334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ezerből Egy

Életútinterjúk magyar vállalkozókkal arról, hogyan indultak el, mit értek el, mire használják a vállalkozásuk adta lehetőséget. Szabadság ez vagy sem? Szerencse volt vagy szorgalom? Hogyan viszonyulnak hozzájuk a családtagjaik, a barátaik, az alkalmazottaik? Mit tanulhatunk tőlük?

süti beállítások módosítása